Over Motorlichten.nl

 

Motorlichten

MAAK UW MOTOR NOG MOOIER!

Motorlichten is een bedrijf van Moto Leeuwarden. Wij gaan voor kwaliteit en service en proberen hierbij onze website zo eenvoudig mogelijk te houden. Door een overzichtelijke website te behouden willen wij het u als klant makkelijk maken met bestellen en betalen.

Kwaliteit is belangrijk! De achterlichten welke wij verkopen zijn van zeer goede kwaliteit, uiteraard zijn ook wij bekend met de "goedkopere" alternatieven, maar wij zijn nog meer bekend met de slechte kwaliteit hiervan, u zult deze derhalve ook niet in onze webshop tegen komen.

 

Ondanks dat wij al vele producten online hebben staan, zou het voor kunnen komen dat uw LED achterlicht of LED knipperlicht niet opgenomen is op onze website. Mocht uw merk er niet tussen staan, neemt u dan gerust contact met ons op, veelal kunnen wij ook voor andere modellen led verlichting verzorgen.
Bestellen voor andere merken en types is mogelijk, neemt u contact met ons op indien u een prijsopgaaf wilt hebben: contact formulier of email rechtstreeks naar: (info@motorlichten.nl)

 

Reseller worden?

Wilt u ook Motor (LED) verlichting in uw zaak en zoekt u een leverancier? Neemt u dan even contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. Uiteraard hebben wij speciale handelsprijzen voor grotere afnames.

 

Met vriendelijke groet,

Johan & Vera Kooistra

 

Motorlichten.nl / MOTO Leeuwarden

Geregistreerd K.v.K.: 51007983

BTW nummer: NL001114173B85

Wilt u telefonisch contact? Dat kan ma. t/m vr. van 10:00 - 16:00 op: 0633835528. Telefonisch zijn wij helaas beperkt bereikbaar.

Weekends zijn wij gesloten. Middels email altijd bereikbaar: info@motorlichten.nl .